• 23 Ιουνίου 2024 07:50

Πραγματικά ανίκητοι

Bystratilio

Νοέ 7, 2019

Όταν του λες ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν ήρθαν από την πατρίδα τους στην Ελλάδα, για να κάνουν… τουρισμό, αλλά γιατί έσκαγαν οι βόμβες γύρω τους και ήθελαν να σώσουν τις ζωές τους, σου απαντάει ότι έπρεπε να παραμείνουν εκεί, για να υπερασπιστούν τη χώρα τους.
Όταν του λες ότι κάτι τέτοιο δε θα μπορούσαν -ακόμη και αν το ήθελαν- να το κάνουν μικρά παιδιά, γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας, γιατί οι αντίπαλοί τους χρησιμοποιούν όπλα μαζικής καταστροφής, σου απαντάει ότι ανάμεσά τους υπάρχουν μερικές χιλιάδες…τζιχαντιστές, τους οποίους έχει “ακούσει”, έχει “δει” και έχει “μετρήσει”.
Όταν του λες ότι, για να γλυτώσουν από τη σφαγή των Τούρκων, ήρθαν στην Ελλάδα 1,2 εκατομμύρια Έλληνες από τη Μικρά Ασία, σου απαντάει ότι εκείνοι ήταν φορείς “ανώτερου” ( ! )πολιτισμού (ασχέτως αν κυνηγήθηκαν λυσσαλέα από τους ντόπιους και έγιναν αντικείμενο ρατσισμού και εκμετάλλευσης), ενώ αυτοί που καταφτάνουν μέσα σε βάρκες είναι…πίθηκοι και…βρωμιάρηδες.
Όταν του λες ότι είναι φυσιολογικό ανάμεσά τους να είναι και κάποιοι εγκληματίες και του θυμίζεις ότι οι Έλληνες της Αμερικής στις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα ήταν με επίσημα στοιχεία πρώτοι σε απαγωγές, βιασμούς, ληστείες και δολοφονίες, σου απαντάει ότι αυτά είναι ανθελληνική προπαγάνδα και ότι όλοι όσοι έρχονται εδώ είναι αιμοδιψείς εγκληματίες, βάρβαροι και κτήνη.
Όταν του λες ότι δεν είναι καθόλου χριστιανικό να μη βοηθάς τον συνάνθρωπό σου που το έχει ανάγκη, σου απαντάει ότι η δική τους θρησκεία δικαιολογεί τη σφαγή και τον ιερό πόλεμο εναντίον σου. Και όταν του υπενθυμίζεις ότι στο όνομα του Χριστού έγιναν απίστευτες σφαγές και θηριωδίες στην παγκόσμια ιστορία, σου απαντάει ότι αυτά είναι…περασμένα- ξεχασμένα.
Όταν του λες ότι στο εξωτερικό ζουν εκατομμύρια Έλληνες μετανάστες και σχεδόν κάθε ελληνική οικογένεια έχει τουλάχιστον έναν συγγενή μετανάστη, σου απαντά ότι οι Έλληνες μετανάστες ήταν…καθαροί, με τα χαρτιά τους, και με το…κυμπαριλίκι τους, ξεχνώντας πώς αντιμετωπίστηκαν στη Γερμανία και στην Αμερική κυρίως, και τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχονταν για χρόνια.
Και όταν του λες ότι πάνω απ’ όλα οι πρόσφυγες είναι άνθρωποι ανήμποροι , κατατρεγμένοι, πεινασμένοι, ταλαιπωρημένοι, ότι ειδικά τα μικρά παιδιά δε φταίνε για τις πιθανές αμαρτίες των γονιών τους, και το μόνο που ζητούν είναι λίγη ανθρωπιά, έως ότου πάρουν την άδεια, για να συνεχίσουν το ταξίδι τους για κάποια άλλη χώρα προορισμού, σου απαντάει ότι ήρθαν εδώ για να μείνουν και να αλλοιώσουν τον…πολιτισμό και τις πατροπαράδοτες αξίες του έθνους και της φυλής.
Ε, τότε πια σταματάς, γιατί καταλαβαίνεις πως στ’ αλήθεια ο ρατσιστής και ο βλάκας είναι πραγματικά ανίκητοι…

Αφήστε μια απάντηση