• 19 Μαΐου 2024 01:50

Μισάνθρωποι

Bystratilio

Σεπ 10, 2020

Κάποιοι πίσω από τα απελπισμένα πρόσωπα αυτών των ανθρώπων συνεχίζουν να βλέπουν…λαθρομετανάστες, επίδοξους τρομοκράτες, εισβολείς που ήρθαν για να αλλοιώσουν τον περιώνυμο πολιτισμό μας ! Κάποιοι μισάνθρωποι, ελεεινοί τύποι, συνεχίζουν να απαιτούν να τους ρίξουμε στη θάλασσα, να τους σκοτώσουμε σαν τα ποντίκια ή να τους κλείσουμε διά βίου στα ξερονήσια !

Αυτούς δηλαδή, που ξύπνησαν ένα ωραίο πρωινό στην παραδεισένια πατρίδα τους και επειδή δεν είχαν τίποτα καλύτερο να κάνουν, αν και δεν έπεφταν οι βόμβες πάνω από το κεφάλι τους σας χαλάζι, αν και δεν πεινούσαν γιατί οι μεγάλες δυνάμεις έχουν καταστρέψει όλο τον πλουτοπαραγωγικό πλούτο της χώρας τους, αν και δεν καταδιώκονται για το χρώμα, τη θρησκεία, τη φυλή και τα πολιτικά τους φρονήματα, άφησαν τις πολυτελείς επαύλεις με τις πισίνες τους, πήραν μαζί τους τα χρυσαφικά και τα εκατομμύρια από το θησαυροφυλάκιο και κίνησαν με τα πόδια ή πάνω σε βάρκες να έρθουν, για να βάλλουν βόμβες και να καταστρέψουν τη χώρα μας με την κουλτούρα, τη θρησκεία και τα έθιμά τους !

Κάποιοι συνεχίζουν να τα πιστεύουν όλα αυτά και να βγάζουν όλο το μίσος και την κακία τους, χωρίς ντροπή, χωρίς αιδώ και κυρίως χωρίς ιστορική μνήμη. Κάποιοι συνεχίζουν να τους αποκαλούν στο σύνολό τους λαθρομετανάστες, λες και ο χαρακτηρισμός αυτός αλλοιώνει τον χαρακτηριστικό του Ανθρώπου που φέρουν, όπως ο καθένας από εμάς.

Αν όμως ξεχάσουμε ότι και αυτοί οι πρόσφυγες είναι Άνθρωποι, δε μας μένει τίποτε άλλο για να ντραπούμε περισσότερο…

Αφήστε μια απάντηση