• 20 Μαρτίου 2023 21:42

Για όλα φταίνε οι Καθηγητές !

Bystratilio

Ιούν 29, 2014
Έιχα την ατυχία σήμερα το πρωί να παρακολουθήσω τη …συζήτηση των δυο “εκλεκτών” δημοσιογράφων (λέμε τώρα ! ) Χασαπόπουλου -Αναγνωστάκη με τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ κ. Κοτσιφάκη στο MEGA. Με απίστευτα χυδαίο τρόπο ο πρόεδρος των καθηγητών δεχόταν μια επίθεση ερωτημάτων και ειρωνικών σχολίων για τον κλάδο ,χωρίς φυσικά να προλαβαίνει να απαντήσει σε κανένα από αυτά.
 
Οι δήθεν “καλοί δημοσιογράφοι” γνωρίζοντας ότι εκεί κρύβεται η ουσία του στόχου που υπηρετούν συνέχιζαν να ρωτούν με καταγγελτικό ύφος τον άμοιρο καλεσμένο τους για θέματα που αφορούσαν τη λειτουργία των σχολείων, τα ιδιαίτερα μαθήματα, την τράπεζα θεμάτων, και ό,τι αλλο σχετίζεται ή όχι με το δημόσιο σχολείο, με φανερό σκοπό την απαξίωσή του και τον εξευτελισμό των καθηγητών, οι οποίοι για μια ακόμη φορά παρουσιάστηκαν στα μάτια των τηλεθεατών ως οι μοναδικοί υπέυθυνοι για όλα τα στραβά και ανάποδα του εκπαιδευτικού συστήματος. 
Ο στόχος τελικά επετέυχθη ! Γιατί κάθε άλλο οι δυο παρουσιαστές ενδιαφέρονταν για τα πραγματικά και τεράστια προβλήματα της εκπαίδευσης. Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες σε βάρος των καθηγητών και να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα, ώστε η κοινή γνώμη να αποδεχθεί χωρίς καμιά αντίδραση, απολύσεις, περικοπές δαπανών για την παιδεία, κλέισιμο δημόσιων σχολείων κ.ά. Δυστυχώς !

About Post Author

Αφήστε μια απάντηση