• 2 Ιουνίου 2023 08:38

Μισογυνισμός και χυδαιότητα

Bystratilio

Αυγ 6, 2015
Εξαιρετικό άρθρο που έρχεται να συμπληρώσει ένα πρόσφατο σχόλιό μου. Γραμμένο από μια γυναίκα, ενώ θα έπρεπε να γραφούν ανάλογα άρθρα και κείμενα πρωτίστως από άντρες. Γιατί ο σεξισμός κατά των γυναικών και η χυδαία αντιμετώπισή τους από μια μεγάλη μερίδα της ανδροκρατούμενης κοινωνίας μας, θα έπρεπε να προσβάλλει κυρίως τους ίδιους. Υποτιμά και εξευτελιζει τις συντρόφους τους, τις μάνες τους, τις αδελφές τους.
Αλλά βέβαια, το είπαμε ξανά, αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους απ
αίδευτους (με όλη τη σημασία της λέξης), κομπλεξικούς και τελικά άνανδρους κονδυλοφόρους, που βρήκαν μια απλή υπάλληλο του ΔΝΤ, για να βγάλουν όλη τη σαπίλα που κρύβουν, την απερίγραπτη κακία και το μισογυνισμό τους. Διότι η κυρία Βελκουλέσκου δεν αντιμετωπίζεται αρνητικά και χυδαία ως εκπρόσωπος του ΔΝΤ, αλλά ως γυναίκα.
Οσο κι αν κρύβονται όμως πίσω από τα καθωσπρέπει “ιλουστρασιόν” έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, όπου βρίσκει καταφύγιο το απύθμενο κόμπλεξ τους, ευτυχώς υπάρχουν δημοσιογράφοι σαν την κυρία Κατερίνα Χαμαλέλη που αποκαλύπτoυν τη θρασυδειλία και τη μικρότητά τους. Εύγε ! 
DELIA IMF 

About Post Author

Αφήστε μια απάντηση