• 26 Απριλίου 2024 21:43

Η “ποινικοποίηση” του Plan B

Bystratilio

Ιούλ 31, 2015
 
Το ίδιο το εναλλακτικό σχέδιο εξόδου από τα μνημόνια (Plan B) είναι ο στόχος των συστημικών ΜΜΕ και των πολιτικών που υποστηρίζουν και όχι ο Βαρουφάκης. Δεν αποδομούν, δεν εξευτελίζουν, δε διασύρουν, δε διαπομπεύουν και δε στέλνουν στο ικρίωμα μόνον τον τέως υπουργό.Δεν τους νοιάζει καν τί λέει το Plan B και αδιαφορούν πλήρως ποιος το εκπόνησε ή αν υπήρξε πράγματι ή όχι.
Υποβαθμίζουν, αποδομούν και εξευτελίζουν οποιοδήποτε Plan B.Εκείνο για το οποίο κόπτονται είναι να μην υπάρχει καν ως ιδέα. Το μόνο που ενδιαφέρει αυτούς και τα συμφέροντα της διαπλοκής που υπηρετούν, είναι να απομακρυνθεί εντελώς το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια στιγμή στο μέλλον εναλλακτικό σχέδιο διάσωσης της χώρας- όποιο κι αν θα είναι αυτό, που θα μπορούσε να έχει λαϊκή απήχηση και να μετουσιωθεί σε πλειοψηφικό ρεύμα.
Καθετί διαφορετικό εκτός από την παραμονή στο ευρώ με ατέλειωτες θυσίες, πόνο, δάκρυα και αίμα θεωρείται καταστροφικό και σχεδόν σατανικό.
Απεναντίας, η παραμονή με κάθε θυσία και κόστος στο ευρώ, για να συνεχίζουν να πλουτίζουν οι λίγοι σε βάρος των πολλών, είναι το νέο ιδεολόγημα που πρέπει να περάσει στον κόσμο. Ο Βαορυφάκης είναι το πρόσχημα, δεν είναι ο στόχος…

Αφήστε μια απάντηση